Om vår mat

I dagens samhälle är det svårt att hinna med att laga näringsrik och nyttig mat då tiden inte alltid räcker till. Våra kockar tillagar maten från grunden med naturliga råvaror, maten kyls ner och fryses i matlådor för att få ut maximalt näringsinnehåll med lång hållbarhet.

Maten är kaloriberäknad och du kommer garanterat hitta en rätt som är anpassad efter just dina behov, och maten är laktosfri. Matlådorna beställer du här på hemsidan, du väljer att hämta maten på Uddevalla Golfrestaurang eller få den utkörd inom Trestadområdet mot en utkörningskostnad.

Om mig

Jenny heter jag, är 35 år, har jobbat som kock halva mitt liv. Älskar att testa nya smaker och få dem att gifta sig. 

Jag har jobbat med allt från klassisk husmanskost till asiatiskt till skolmat till smörgåstårtor till bröllop till tapas så har testat på en hel del 😊 

Träning har alltid varit en viktig del i mitt liv och jag har jobbat som cykel och core instruktör i 15 år.

Att hjälpa människor på rätt väg i livet är en stor drivkraft för mig. Jag har därför gått utbidningar som Kbt & Act coach samt Par-relationscoach.

När jag nu är kostrådgivare och pusselbitarna är på plats, känner jag att det var dags för mig att dela med mig av mina erfarenheter och skapa Boostfood!